Bijzondere momenten vragen om bijzondere, unieke
en custom-made designs.

Ben jij op zoek naar een origineel geboortekaartje, custom-made stationery voor je bruiloft of gepersonaliseerde uitnodiging voor een verjaardagsfeestIk ontwerp unieke kaartjes voor de momenten die er écht toe doen; van geboortekaartjes tot verlovingskaarten, trouwkaarten, save the dates of complete trouw huisstijlen (met o.a. menukaarten, naamkaartjes en thank you notes). Mijn ontwerpen kenmerken zich door de rijke materialen en storytelling details.

“Wauw Charlotte! Wat heb je onze wedding stationery tot een droom ontworpen. We zijn hélemaal head over heals op je designs!”

Werkwijze

01

Intake gesprek
Tijdens een intake gesprek bespreken we je wensen, nemen we de verschillende opties door en kijken we wat er binnen je budget past.

02

Mood board
Aan de hand van ons intake gesprek ontwikkel ik een visual identity rondom je aanvraag.

03

Offerte
Na goedkeuring van zowel het moodboard als de offerte vraag ik om een aanbetaling en ga ik aan de slag met het ontwerp.

04

Digitaal voorstel
De eerste designs ontvang je in een digitale presentatie. In deze presentatie zie je de ontwerpen en licht ik alle details en opties toe.

05

Twee correctie rondes
Nog niet helemaal tevreden? Er is ruimte voor twee correctie rondes waarin ik je feedback verwerk.

06

Eindproduct
Als het ontwerp helemaal naar wens is, gaan de kaarten in productie. De levertijden zijn afhankelijk van het type product, de afwerking en papiersoort. Dit bespreken we allemaal op voorhand zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tarieven & 
services

Inclusief:

– Intake gesprek
– Mood board
– Digitaal voorstel
– Twee correctie rondes
– Eindproduct

€300,- excl. BTW*

*Prijs is gebaseerd op het ontwerp van maximaal 2 kaarten (bijv. geboortekaartje & kraamborrel invite of een Save the Date en trouwkaart)

De kosten varieren tussen de €1,00 en €10 per kaart. Deze prijzen zijn volledig afhankelijk van het formaat, de aantallen, papierkeuze en afwerking.

Sluitstickers, paperclips & gepersonaliseerde postzegels
prijs op aanvraag

Rijmpje op maat van CMR Rijmpjes
€ 129,00

Kalligrafie
prijs op aanvraag

Wat anderen zeggen…

"Charlotte heeft door haar oprechte interesse, kennis en kunde meegedacht in onder andere het ontwerp, de uitwerking en afwerking waardoor het kaartje persoonlijk is geworden en tot in de puntjes uitgedacht en afgewerkt is. Haar creatieve skills zorgen er voor dat zij met passende initiatieven komt waardoor het ontwerp uniek is en perfect aansluit op onze wensen. Binnen een korte tijd hadden wij het definitieve ontwerp onder onze neus en konden wij niet wachten om het kaartje naar onze vrienden familie te sturen!

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat; een uniek kaartje, stralend in alle eenvoud. Het kaartje hangt bij ons in de woonkamer en is in onze ogen een klein kunstwerkje geworden."

Sandra & Tycho - Geboortekaartje Bram
"Omdat wij groot fan zijn van Charlotte haar gedichtjes (www.cmr-rijmpjes.nl) en wij weten dat zij daarnaast ook heel goed kan vormgeven, hebben we haar benaderd voor ons geboortekaartje. Niet alleen deed ze dit met enorm veel passie en geduld (hallo, zwangerschapshormonen), ze voelde ook naadloos aan wat bij ons paste. Door haar verfijnde smaak en originaliteit heeft ze voor ons een prachtig en uniek kaartje ontworpen waar we nog elke dag intens blij van worden! Ik kan haar dan ook iedereen aanraden!"
Marlies & Jordy - Geboortekaartje Benjamin

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?