Illustratie

ILLUSTRATIE

Illustraties op maat van je trouwlocatie, woning of een andere bijzondere plek.

Niet alleen mooi op je trouwkaart of geboortekaartje maar ook leuk als verhuiskaart of housewarming cadeau. En wat dacht je van een custom illustratie van je kantoor of bedrijfspand?

Direct bestellen

Illustratie op maat

Geef jouw wedding stationery of geboortekaartje een bijzondere en persoonlijke touch met een illustratie op maat. Ik maak aan de hand van een door jou aangeleverde foto een lijn tekening. Dit type illustratie leent zich perfect voor goudfolie- of letterpress druk, maar kan natuurlijk ook een luxe uitstraling geven aan budgetvriendelijk drukwerk.

Illustraties voor businesses

De façade illustraties zijn niet alleen geschikt voor je trouwkaart of geboortekaartje maar zijn ook een mooie toevoeging aan je branding. Denk aan een illustratie van je bedrijfspand, kantoor of winkel.

Tarieven

Je hebt een illustratie op maat vanaf 150 euro. Wil je naast de illustratie op maat ook een trouw- of geboortekaart laten maken,

dan verwerken we de prijs voor de illustratie in de totaalprijs voor het design. Je hoeft de illustratie in dat geval dus niet los te bestellen.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De prijzen geven een indicatie en kunnen dus niet worden gegarandeerd.

PORTFOLIO ILLUSTRATIES

PORTFOLIO ILLUSTRATIES

Werkwijze

1.

Contact

Vul het contactformulier in zodat ik wat meer te weten kom over je wensen en verwachtingen. Hier upload je ook de foto’s die ik gebruik als basis voor de illustratie.

2.

Kennismaking

We plannen als dit nodig is nog een telefoongesprek of zoom-call in om je wensen verder te bespreken.

3.

Ontwerpproces

Ik maak een eerste ontwerp voorstel. Er is één feedbackronde inbegrepen in de prijs. Is er daarna toch nog een aanpassing nodig, dan geldt een uurtarief van 75 euro.

4.

Check, check, dubbel check

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in pdf met het finale ontwerp ter goedkeuring.

5.

Eindproduct

Ik lever de illustratie in het door ons besproken format. Dit kan digitaal zijn maar je kunt ook kiezen voor een fysieke print.

6.

Betaling en levering

De betaling vindt plaats als de illustratie is goedgekeurd. De levering vindt plaats na betaling.

CONTACT

Heb je interesse in een illustratie op maat? Vul het contactformulier in, upload een foto van het object dat je wilt laten illustreren en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Services

SERVICES

Bruiloft

Jullie allermooiste dag verdient de allermooiste stationery. Of je nu op zoek bent naar een complete trouwhuisstijl of alleen een uitnodiging; ik ga samen met jullie op zoek naar de stijl die het beste bij jullie past.

LEES MEER

Baby

Een geboortekaartje is zoveel meer dan alleen een aankondiging; het is een blijvende, tastbare herinnering aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Dat vraagt om een bijzonder en uniek ontwerp.

LEES MEER

Branding

Ben jij als ondernemer toe aan een nieuwe huisstijl zodat jij weer zelfverzekerd aan de slag kan gaan om jouw bedrijf te laten groeien? Met een diepgewortelde nieuwsgierigheid ga ik op zoek naar jouw unieke merkverhaal.

LEES MEER

CONTACT

Meteen aan de slag? Vul het contact formulier in voor een kennismakingsgesprek.


Over mij

MIJN VERHAAL

Storytelling is my middle name

Mijn naam is Charlotte, ik ben de founder van Buro Narratif (buu-roo naa-raa-tief). Daarnaast ben ik ook het gezicht achter CMR Rijmpjes. Na ruim vijf jaar rijmen met hier en daar wat designwerk tussen de regels door, richtte ik in 2020 Buro Narratif op om mijn liefde voor het vertellen van verhalen niet alleen kwijt te kunnen in tekst maar ook in beeld.

Voor mij maakt dat het cirkeltje rond. Want verhalen vertellen kun je op zoveel meer manieren dan alleen met woorden. Buro Narratif is een design studio gespecialiseerd in grafisch ontwerp, copywriting en content creatie. Ik help je graag bij het ontwerpen van een geboortekaartje of trouwkaart en help je als ondernemer bij het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen van een logo of andere merkuitingen. Mijn designs kenmerken zich door de storytelling details. Alles begint met een verhaal; jouw verhaal. En ik kan niet wachten om het te mogen vertalen in een ontwerp.


CONTACT

Neem contact op met Buro Narratif voor meer informatie.


Contact

Contact

Wat leuk dat je interesse hebt in een design van Buro Narratif.

Kies het contact formulier dat het beste bij je aanvraag past en vul deze in. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

  Save the dateUitnodigingMenukaartenNaamkaartjesBedankkaarten
  GoudfolieLetterpressSpeciale vorm kaartWeet ik nog niet


  EnveloppenAdresstickersSluitstickersPaperclips


  JaNee


   GoudfolieLetterpressSpeciale vorm kaartWeet ik nog niet


   EnveloppenAdresstickersSluitstickersPaperclips


   JaNee

      Branding

      BRANDING

      Een logo waarin alle lijnen, letters & de witruimte daaromheen jouw unieke merkverhaal vertellen

      Ben jij als ondernemer toe aan een nieuwe huisstijl zodat jij weer zelfverzekerd aan de slag kan gaan om jouw bedrijf te laten groeien? Met een diepgewortelde nieuwsgierigheid om altijd het achterliggende te willen weten, ga ik op zoek naar jouw unieke merkverhaal om deze te vertalen naar een sterke visuele identiteit.

      Maar ook als jouw huisstijl al staat als een huis (pun intended), help ik je graag met de toepassing daarvan in de vorm van brochures, stickers, verpakkingen of andere merkuitingen.

      Neem contact op

      Tarieven

      Buro narratif werkt niet met vaste logo- of huisstijl- pakketten. Ik plan graag een kennismaking met je in om meer te weten te komen over je wensen en verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat er een match is tussen wat jij voor ogen hebt en wat ik als creative graag ontwikkel en creëer. Als die match er na onze kennismaking is maak ik een voorstel op maat. Dit aanbod kan variëren van een design voor een folder, visitekaartje of andere merkuiting op basis van een uurtarief tot een compleet branding pakket met doorgaans een tarief tussen de 1500 en 2250 euro.

      PORTFOLIO BRANDING

      Klik op het project om het te openen.      Baby

      BABY

      Bijzondere momenten vragen om bijzondere en unieke designs

      Een geboortekaartje is zoveel meer dan alleen een aankondiging; het is een blijvende, tastbare herinnering aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Dat vraagt om een bijzonder en uniek ontwerp. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de storytelling details. Ik ben dol op kleine verborgen schatten in een illustratie of symbolische referenties in bijvoorbeeld een klein gedichtje.

      Neem contact op

      Custom

      Een custom design betekent dat jouw ontwerp helemaal op maat gemaakt wordt. The sky is the limit. Elk element van het geboortekaartje is uniek en past perfect bij jou (of jullie) als ouder(s). Geef je geboortekaartje een bijzondere en persoonlijke touch met een illustratie op maat: extra mooi in bijvoorbeeld een goudfolie of letterpress druk.

      Semi-custom

      Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een kleiner budget? Kies dan voor een semi-custom ontwerp: je kiest een kaartje uit mijn portfolio, en we gaan samen aan de slag om dit ontwerp zo te customizen dat het past bij jouw persoonlijke verhaal. We kijken bijvoorbeeld naar verschillende papiersoorten, bewerkingen, kleuren en hier en daar een toevoeging of wijziging in het ontwerp. Omdat we werken vanuit een bestaande basis, zijn de designkosten een stukje lager.

      Tarieven

      Omdat de prijs van een geboortekaartje afhankelijk is van allerlei keuzes (bijvoorbeeld het papier, het aantal kaarten en de druktechnieken) is het niet mogelijk om vaste prijzen te hanteren.

      Buro Narratif biedt kaartjes aan in verschillende prijsklassen. Toch is er een minimum budget waar je rekening mee kunt houden. De totaalprijs is namelijk opgebouwd uit twee onderdelen: de ontwerpkosten en de drukkosten. Over de drukkosten valt op voorhand weinig te zeggen, maar je kunt wel alvast rekening houden met de tarieven voor het ontwerp.

      Design en organisatiekosten

      De ontwerpkosten voor een geboortekaartje liggen meestal tussen de 175 en 350 euro. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Wil je alleen een kleine aanpassing doen aan een bestaand ontwerp? Dan zullen de kosten lager zijn. Ga je voor een custom design met illustratie op maat, gedichtje op maat en misschien wel meer dan één kaartje? Dan zullen de kosten hoger zijn.

      *Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De prijzen geven een indicatie en kunnen dus niet worden gegarandeerd.

      Werkwijze

      1.

      Contact

      Vul het contactformulier in zodat ik wat meer te weten kom over je wensen en verwachtingen. Ook als je mailt, zal ik je vragen dit formulier eerst in te vullen. De vragen in dit formulier helpen me namelijk om een beter beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent en of ik je daarbij kan helpen.

      2.

      Kennismaking

      Tijdens een eerste gesprek (digitaal of face-to-face) bespreken we je wensen, eisen, voorkeuren en vragen. Het is fijn als je wat beeld verzamelt van wat je mooi vindt, bijvoorbeeld op Pinterest. Heb je een ontwerp gezien van een andere ontwerper, houd er dan rekening mee dat ik nooit ontwerpen kopieer.

      3.

      Papier moet je voelen

      In de meeste gevallen stuur ik je ook nog een sample(-pakket) toe zodat je de verschillende papier- en drukwerk opties kunt bekijken. Je ontvangt de samples kosteloos waarna je ze op eigen kosten weer retourneert. 

      4.

      Prijsvoorstel

      Op basis van wat is besproken maak ik een eerste prijsvoorstel. Als je akkoord gaat met het prijsvoorstel en de opdracht wilt doorzetten gaan we verder met het ontwerpproces.

      5.

      Ontwerpproces

      Ik maak een eerste ontwerp voorstel. Dit vormt de basis waarop we samen verder gaan borduren. Vanaf dan zijn er twee momenten waarop je feedback kunt sturen voordat het design definitief is.

      6.

      Check, check, dubbel check

      Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in pdf met het finale ontwerp ter goedkeuring. Hier staan natuurlijk nog niet de correcte gegevens in, zoals de geboortedatum, het gewicht en de lengte. Ik vraag je het ontwerp te controleren voor zover het definitief is, zodat alles klaar staat voor wanneer de kleine spruit er is.

      7.

      Je kindje is geboren!

      Zodra je kleintje is geboren sturen jij of je partner mij de geboortegegevens. Ik zorg dat ik ze zo snel mogelijk in het ontwerp zet en stuur je een laatste digitale proefdruk in pdf. Is jouw kindje in het weekend geboren? Houd er dan rekening mee dat ik in de meeste gevallen niet direct kan reageren op je bericht.

      Na ontvangst van de digitale proefdruk vraag ik je nogmaals alles goed te controleren. Als jij akkoord bent, stuur ik alles naar de drukker. Na dit moment kan er niets meer aangepast worden.

      8.

      Productie

      Afhankelijk van het gekozen papier en de druktechnieken duurt het meestal 5 tot 10 werkdagen voor het drukwerk binnen is; afhankelijk van onder andere levertijden van papier, het eventueel bestellen van een cliché voor preeg of letterpress en drukte bij de drukkers. Ik zal je altijd op de hoogte houden van de verwachte levertijden wanneer we de kaarten bestellen.

      9.

      Enveloppen

      Ik adviseer je om de enveloppen alvast te laten bezorgen zodat je rustig de tijd kunt nemen om ze te beschrijven. Daar heb je natuurlijk geen zin meer in als je kindje is geboren. Let er wel op dat dit betekent dat je verzendkosten betaalt voor zowel de enveloppen als de kaarten.

      10.

      Betaling en levering

      De betaling vindt plaats als alle keuzes definitief zijn gemaakt, van de aantallen, tot het papier, het type drukwerk en de enveloppen. Je mag je bestelling komen ophalen in Rotterdam of laten verzenden via PostNL.

      Houd er rekening mee dat het in bepaalde periodes extra druk kan zijn bij de post. Buro Narratif draagt geen verantwoordelijkheid voor vertragingen bij de post.

      Een foutje in het drukwerk?

      De kaarten worden vanuit de drukker bij mij geleverd waarna ik alles zorgvuldig controleer voordat ik het complete pakket naar je toe stuur zodat ik eventuele foutjes kan onderscheppen.

      Drukwerk – zeker wanneer je kiest voor ambachtelijk drukwerk – blijft mensenwerk en het komt dus wel eens voor dat ik een foutje ontdek. Super jammer natuurlijk, want je kan niet wáchten om de geboortekaarten te gaan versturen. Hoewel het wat extra geduld vergt vraag ik om je begrip terwijl ik er alles aan zal doen om het zo goed en snel mogelijk voor jullie op te lossen.


      Bruiloft

      BRUILOFT

      Bijzondere momenten vragen om bijzondere en unieke designs

      Jullie allermooiste dag verdient de allermooiste stationery. Of je nu op zoek bent naar een complete trouwhuisstijl of alleen een uitnodiging; ik ga samen met jullie op zoek naar de stijl die het beste bij jullie past. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de rijke materialen en storytelling details.

      Neem contact op

      Custom

      Een custom design betekent dat jouw ontwerp helemaal op maat gemaakt wordt. The sky is the limit. Elk element van jullie trouw stationery is uniek en past perfect bij jullie als koppel. Geef jouw wedding stationery een bijzondere en persoonlijke touch met een illustratie op maat van de trouwlocatie of een andere speciale plek. Ik maak aan de hand van een foto een lijntekening: extra mooi in bijvoorbeeld een goudfolie of letterpress druk.

      Semi-custom

      Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een kleiner budget? Kies dan voor een semi-custom ontwerp: je kiest een bestaand kaartje uit mijn portfolio, en we gaan samen aan de slag om dit ontwerp zo te customizen dat het past bij jouw persoonlijke verhaal. We kijken bijvoorbeeld naar verschillende papiersoorten, bewerkingen, kleuren en hier en daar een toevoeging of wijziging in het ontwerp.

      Tarieven

      De prijs van wedding stationery is afhankelijk van allerlei keuzes, bijvoorbeeld het papier, het aantal kaarten en de druktechnieken. Daarom is het niet mogelijk om vaste prijzen te hanteren.

      Buro Narratif biedt drukwerk aan in elke prijsklasse. Toch is er een minimum budget waar je rekening mee kunt houden. De totaalprijs is namelijk opgebouwd uit twee onderdelen: de ontwerpkosten en de drukkosten. Over de drukkosten valt op voorhand weinig te zeggen, maar je kunt wel alvast rekening houden met de tarieven voor het ontwerp.

      De ontwerpkosten liggen voor wedding stationery tussen de 350 en 750 euro. De uiteindelijke prijs is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Is jouw ontwerp gebaseerd is op een bestaande kaart? Dan zullen de kosten lager zijn. Ga je voor een custom design met illustratie op maat en misschien wel meer dan één kaart? Dan zullen de kosten hoger zijn. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de hoeveelheid producten dat je wilt laten maken; een save the date kaart, uitnodiging, menukaarten, naamkaartjes etc.

      *Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De prijzen geven een indicatie en kunnen dus niet worden gegarandeerd.

      Werkwijze

      1.

      Contact

      Vul het contactformulier in zodat ik wat meer te weten kom over je wensen en verwachtingen. Ook als je mailt, zal ik je vragen dit formulier eerst in te vullen. De vragen in dit formulier helpen me namelijk om een beter beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent en of ik je daarbij kan helpen.

      2.

      Kennismaking

      Tijdens een eerste gesprek (digitaal of face-to-face) bespreken we je wensen, eisen, voorkeuren en vragen. Het is fijn als je wat beeld verzamelt van wat je mooi vindt, bijvoorbeeld op Pinterest. Heb je een ontwerp gezien van een andere ontwerper, houd er dan rekening mee dat ik nooit ontwerpen kopieer.

      3.

      Papier moet je voelen

      In de meeste gevallen stuur ik je ook nog een sample(-pakket) toe zodat je de verschillende papier- en drukwerk opties kunt bekijken. Je ontvangt de samples kosteloos waarna je ze op eigen kosten weer retourneert.

      4.

      Prijsvoorstel

      Op basis van wat is besproken maak ik een eerste prijsvoorstel. Als je akkoord gaat met het prijsvoorstel en de opdracht wilt doorzetten gaan we verder met het ontwerpproces.

      5.

      Ontwerpproces

      Ik maak een eerste ontwerp voorstel. Dit vormt de basis waarop we samen verder gaan borduren. Vanaf dan zijn er twee momenten waarop je feedback kunt sturen voordat het design definitief is.

      6.

      Check, check, dubbel check

      Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in pdf met het finale ontwerp ter goedkeuring. Ik vraag je het ontwerp te controleren op spelling, layout en andere belangrijke details.

      7.

      Productie

      Afhankelijk van het gekozen papier en de druktechnieken duurt het meestal 5 tot 10 werkdagen voor het drukwerk binnen is; afhankelijk van onder andere levertijden van papier, het eventueel bestellen van een cliché voor preeg of letterpress en drukte bij de drukkers. Ik zal je altijd op de hoogte houden van de verwachte levertijden wanneer we de kaarten bestellen.

      8.

      Enveloppen

      Je kunt de enveloppen alvast laten bezorgen zodat je rustig de tijd kunt nemen om ze te beschrijven. Let er wel op dat dit betekent dat je verzendkosten betaalt voor zowel de enveloppen als de kaarten.

      9.

      Betaling

      De betaling vindt plaats als alle keuzes definitief zijn gemaakt, van de aantallen, tot het papier, het type drukwerk en de enveloppen.

      10.

      Levering

      Je mag je bestelling komen ophalen in Rotterdam of laten verzenden via PostNL.

      Houd er rekening mee dat het in bepaalde periodes extra druk kan zijn bij de post. Buro Narratif draagt geen verantwoordelijkheid voor vertragingen bij de post.

      Een foutje in het drukwerk?

      De kaarten worden vanuit de drukker bij mij geleverd waarna ik alles zorgvuldig controleer voordat ik het complete pakket naar je toe stuur zodat ik eventuele foutjes kan onderscheppen.

      Drukwerk – zeker wanneer je kiest voor ambachtelijk drukwerk – blijft mensenwerk en het komt dus wel eens voor dat ik een foutje ontdek. Super jammer natuurlijk, want je kan niet wáchten om de uitnodigingen te gaan versturen. Hoewel het wat extra geduld vergt vraag ik om je begrip terwijl ik er alles aan zal doen om het zo goed en snel mogelijk voor jullie op te lossen.

      CONTACT

      Ik kan niet wachten om jouw droom stationery te mogen ontwerpen. Neem contact op via het contactformulier en dan plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in.

      Neem contact op

      Home

      Storytelling designs for moments that matter.

      Storytelling designs for moments that matter. Kies jouw service: bruiloft, baby of branding.

      PORTFOLIO


      OVER BURO NARRATIF

      Storytelling designs for moments that matter

      Buro Narratif is een design studio gespecialiseerd in grafisch ontwerp, copywriting en content creatie. Ik help je graag bij het ontwerpen van een geboortekaartje of trouwkaart en help je als ondernemer bij het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen van een logo of andere merkuitingen.

      Bekijk de services

      SERVICES

      Bruiloft

      Jullie allermooiste dag verdient de allermooiste stationery. Of je nu op zoek bent naar een complete trouwhuisstijl of alleen een uitnodiging; ik ga samen met jullie op zoek naar de stijl die het beste bij jullie past.

      LEES MEER

      Baby

      Een geboortekaartje is zoveel meer dan alleen een aankondiging; het is een blijvende, tastbare herinnering aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Dat vraagt om een bijzonder en uniek ontwerp.

      LEES MEER

      Branding

      Ben jij als ondernemer toe aan een nieuwe huisstijl zodat jij weer zelfverzekerd aan de slag kan gaan om jouw bedrijf te laten groeien? Met een diepgewortelde nieuwsgierigheid ga ik op zoek naar jouw unieke merkverhaal.

      LEES MEER

      Storytelling designs for moments that matter.

      OVER MIJ

      Mijn naam is Charlotte

      En ik ben de founder van Buro Narratif (buu-roo naa-raa-tief). Daarnaast ben ik ook het gezicht achter CMR Rijmpjes. Na ruim vijf jaar rijmen met hier en daar wat designwerk tussen de regels door, richtte ik in 2020 Buro Narratif op om mijn liefde voor het vertellen van verhalen niet alleen kwijt te kunnen in tekst maar ook in beeld.

      Meer over Buro Narratif