Bijzondere momenten vragen om bijzondere en unieke designs. 

Een geboortekaartje is zoveel meer dan alleen een aankondiging; het is een blijvende, tastbare herinnering aan één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Dat vraagt om een bijzonder en uniek ontwerp. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de storytelling details. Ik ben dol op kleine verborgen schatten in een illustratie of symbolische referenties in bijvoorbeeld een klein gedichtje. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail naar info@buronarratif.nl voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Wat anderen zeggen…

"Charlotte heeft door haar oprechte interesse, kennis en kunde meegedacht in onder andere het ontwerp, de uitwerking en afwerking waardoor het kaartje persoonlijk is geworden en tot in de puntjes uitgedacht en afgewerkt is. Haar creatieve skills zorgen er voor dat zij met passende initiatieven komt waardoor het ontwerp uniek is en perfect aansluit op onze wensen. Binnen een korte tijd hadden wij het definitieve ontwerp onder onze neus en konden wij niet wachten om het kaartje naar onze vrienden familie te sturen!

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat; een uniek kaartje, stralend in alle eenvoud. Het kaartje hangt bij ons in de woonkamer en is in onze ogen een klein kunstwerkje geworden."

Sandra & Tycho - Geboortekaartje Bram
"Omdat wij groot fan zijn van Charlotte haar gedichtjes (www.cmr-rijmpjes.nl) en wij weten dat zij daarnaast ook heel goed kan vormgeven, hebben we haar benaderd voor ons geboortekaartje. Niet alleen deed ze dit met enorm veel passie en geduld (hallo, zwangerschapshormonen), ze voelde ook naadloos aan wat bij ons paste. Door haar verfijnde smaak en originaliteit heeft ze voor ons een prachtig en uniek kaartje ontworpen waar we nog elke dag intens blij van worden! Ik kan haar dan ook iedereen aanraden!"
Marlies & Jordy - Geboortekaartje Benjamin