Papier moet je voelen.
Benieuwd hoe de producten er in real-life uit zien? Ik plan graag een afspraak met je in zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen…

Lucky you, want als je dit leest betekent dit dat jouw pad gekruist is met die van Charlotte. En dat kan eigenlijk maar tot één ding leiden - the start of something beautiful! Ik heb het genoegen gehad om zowel voor mijn wedding stationery als mijn personal branding met dit lieve talent te hebben gewerkt. And to be honest, daar zal het niet bij blijven!

Charlotte heeft een oog voor detail waar ik voor buig. Met kenmerkend veel interesse en aandacht luisterde ze naar ons verhaal en wist ze met de mooiste woorden, kleuren en ontwerpen vorm te geven aan verschillende stationery & concepten voor ons huwelijk.  Naast dat ze een fantastisch eind product heeft geleverd was de aanloop er naartoe een waar feestje. Of het nou de eerste kennismaking was, een bespreking tussendoor, een mailtje of een belletje - Charlotte wist telkens weer een glimlach op ons gezicht te toveren. Diezelfde glimlachen kregen onze familie en vrienden overigens ook toen onze huwelijks uitnodigingen op hun deurmat viel. Het gaf ze precies de vooruitblik naar die mooie dag zoals we dat wilde. Eenmaal terug van huwelijksreis stond ik alweer te popelen om Charlotte te contacten; ik wou haar vragen mijn personal branding & logo design te ontwerpen. 2020 couldn't have started with a better choice! Dankjewel Charlotte! 
Elise Henry - Wedding Stationery & Branding

Wil jij iets aan dit rijtje toevoegen?