Ben jij als ondernemer toe aan een nieuwe huisstijl zodat jij weer zelfverzekerd aan de slag kan gaan om jouw bedrijf te laten groeien? Met een diepgewortelde nieuwsgierigheid om altijd het achterliggende te willen weten, ga ik op zoek naar jouw unieke merkverhaal om deze te vertalen naar een sterke visuele identiteit.

Pakketten
services

– Logo
– Kleurenkaart
– Font family
– Brandsheet
– Ontwerp visitekaartje / briefpapier / e-mail signature
– Instagram Story Highlight icons
– 2 correctie rondes

Prijs in overleg

Een digitale strippenkaart ter waarde van
10 uur grafisch ontwerp €650,- excl. BTW

Voordeel: één verzamelfactuur voor al je kleine dtp en grafische klusjes. Dat scheelt een hoop tijd en administratie!

De strippenkaart is geldig voor alle nieuwe grafische vormgeving klussen en correcties van bestaand werk. Denk hierbij aan illustraties, folders, posters, giftcards en visitekaartjes. Nieuwe logo’s en/of huisstijlen zijn uitgezonderd en worden altijd los geoffreerd. 

De strippenkaart wordt vooraf betaald en is tot 1 jaar na aanschaf geldig. Je ontvangt bericht wanneer de strippenkaart voor 50% is besteed.

“Een logo waarin alle lijnen, letters & de witruimte daaromheen jouw unieke merkverhaal vertellen.”

Werkwijze

01

Intake gesprek
Tijdens een intake gesprek duiken we samen in je bedrijf en het merkverhaal. Daarnaast vraag ik je het één en ander op papier te zetten en te verzamelen zodat ik een compleet beeld krijg van je bedrijf en jou als ondernemer.

02

Mood board
Ik vat ons gesprek en jouw overige input samen in een mood board die ik naar je toe stuur voor een check. Ben jij blij met de design richting? Dan vraag ik om een aanbetaling en ga ik aan de slag met het ontwerp.

03

Digitaal voorstel
De eerste designs ontvang je in een digitale presentatie. Deze licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek zodat ik je kan meenemen in het creatieve proces.

04

Feedback
Afhankelijk van het gekozen pakket is er ruimte voor één of twee correctierondes waarin ik je feedback verwerk.

05

Eindproduct
Als je helemaal tevreden bent met je nieuwe logo, huisstijl of product maak ik de bestanden gereed voor gebruik.

Ben je nieuwsgierig geworden?