Illustratie op maat

Geef jouw wedding stationery of geboortekaartje een bijzondere en persoonlijke touch met een illustratie op maat. Ik maak aan de hand van een door jou aangeleverde foto een lijn tekening. Dit type illustratie leent zich perfect voor goudfolie- of letterpress druk, maar kan natuurlijk ook een luxe uitstraling geven aan budgetvriendelijk drukwerk.

Illustraties voor businesses

De façade illustraties zijn niet alleen geschikt voor je trouwkaart of geboortekaartje maar zijn ook een mooie toevoeging aan je branding. Denk aan een illustratie van je bedrijfspand, kantoor of winkel.

Tarieven

Je hebt een illustratie op maat vanaf 150 euro. Wil je naast de illustratie op maat ook een trouw- of geboortekaart laten maken,

dan verwerken we de prijs voor de illustratie in de totaalprijs voor het design. Je hoeft de illustratie in dat geval dus niet los te bestellen.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De prijzen geven een indicatie en kunnen dus niet worden gegarandeerd.

PORTFOLIO ILLUSTRATIES
PORTFOLIO ILLUSTRATIES

Werkwijze

1.

Contact

Vul het contactformulier in zodat ik wat meer te weten kom over je wensen en verwachtingen. Hier upload je ook de foto’s die ik gebruik als basis voor de illustratie.

2.

Kennismaking

We plannen als dit nodig is nog een telefoongesprek of zoom-call in om je wensen verder te bespreken.

3.

Ontwerpproces

Ik maak een eerste ontwerp voorstel. Er is één feedbackronde inbegrepen in de prijs. Is er daarna toch nog een aanpassing nodig, dan geldt een uurtarief van 75 euro.

4.

Check, check, dubbel check

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in pdf met het finale ontwerp ter goedkeuring.

5.

Eindproduct

Ik lever de illustratie in het door ons besproken format. Dit kan digitaal zijn maar je kunt ook kiezen voor een fysieke print.

6.

Betaling en levering

De betaling vindt plaats als de illustratie is goedgekeurd. De levering vindt plaats na betaling.

CONTACT

Heb je interesse in een illustratie op maat? Vul het contactformulier in, upload een foto van het object dat je wilt laten illustreren en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op